Camping Het Koningsdiep

Klik foto’s om te vergroten

Camping Het Koningsdiep nabij Beetsterzwaag, Bakkeveen en Drachten,  is ideaal voor een ontspannen vakantie of een weekendje weg met tent, caravan of camper…

Wat we bieden:

Campground Koningsdiep Facilities

2013 Zoover recommended camping

Natuur & Landscaps Camping 

Naast prachtig natuur, rust & ruimte, bieden riante we staanplaatsen van 200m2, 10 amp stroom voorziening, een lux, uitgebreid Sanitair (rolstoel toegankelijk) en een gezellig kantine / Tv ruimte. Onze B&B bied overnachtingen voor ons gasten op basis van logies, half- of volpension.
Lees meer over ons faciliteiten >>

 

camping_omgeving_drachten

Natuurlijk Omgeving en charmant dorpjes 

Het schitterend landschap van Zuid-Oost Friesland bied vele mogelijkheden met zijn bossen, heide, beekdalen en natuurgebieden.
Op korte afstand vind u leuke dorpjes met veel bezienswaardigheden, welke de moeite van het bezoeken waard zijn. Laat u verassen!

Doen en zien

Kanoverhuur Denk aan Fietsknooppunten, Wandel, Kano, en ruiter route’s of Klokkenstoelen, kerken en boerderij route’s. Voor hengelaars is de kanaaltje een vissen paradijs met veel verschillende soorten vissen.
Nieuw!  Kanoverhuur – We bieden nu kanos te huur! Pak je kansen en bewonder de prachtig omgeving van de Beekdalflank van het stroomdal van het Koningsdiep
Lees meer over de omgeving en evenementen in de omgeving >>

Paarden vakantie Paardenpension

Wilt u samen met uw paard op vakantie? 

Oneindig buitenrit mogelijkheden, uitgebreid faciliteten en ruime, schone stallen… We bieden naast de camping gelegenheid tot overnachten en een fraaie pensionstal met alle faciliteiten van dien.
Lees meer over ons pensionstalling >>