Camping Het Koningsdiep

Klik foto’s om te vergroten

Camping Het Koningsdiep nabij Beetsterzwaag, Bakkeveen en Drachten,  is ideaal voor een ontspannen vakantie of een weekendje weg met tent, caravan of camper…

Wat we bieden:

Campground Koningsdiep Facilities

2013 Zoover recommended camping

Natuur & Landschap Camping 

Naast prachtige natuur, rust & ruimte, bieden we riante staanplaatsen van 200m2, 10 amp stroom voorziening, een luxe, uitgebreid Sanitair (rolstoel toegankelijk) en een gezellige kantine / Tv ruimte. Onze B&B biedt overnachtingen voor onze gasten op basis van logies, half- of volpension.
Lees meer over onze faciliteiten >>

 

camping_omgeving_drachten

Natuurlijke Omgeving en charmante dorpjes 

Het schitterende landschap van Zuid-Oost Friesland bied vele mogelijkheden met zijn bossen, heide, beekdalen en natuurgebieden.
Op korte afstand vind u leuke dorpjes met veel bezienswaardigheden, welke de moeite van het bezoeken waard zijn. Laat u verassen!

Doen en zien

Kanoverhuur Denk aan Fietsknooppunten, Wandel, Kano, en ruiter routes of Klokkenstoelen, kerken en boerderij routes. Ook met Geocaching kun je hier veel verborgen parels vinden! Voor hengelaars is het kanaal (het âld Djip) een visparadijs met veel verschillende soorten vissen.
Kanoverhuur – We bieden nu kano’s te huur aan! Pak je kansen en bewonder de prachtig omgeving van de Beekdalflank van het stroomdal van het Koningsdiep
Lees meer over de omgeving en evenementen in de omgeving >>

Paarden vakantie Paardenpension

Wilt u samen met uw paard op vakantie? 

Oneindig buitenrit mogelijkheden, uitgebreid faciliteten en ruime, schone stallen… We bieden naast de camping gelegenheid tot overnachten en een fraaie pensionstal met alle faciliteiten van dien.
Lees meer over ons pensionstalling >>